Vi tackar Alice för sina år hos oss på förbundet

Vi tackar Alice för sina år hos oss på förbundet

Idag vill jag ta tillfället i akt och skriva några ord om en kollega som varit en ovärderlig tillgång både för mig i min roll som Sportchef och för hela vår organisation under den tid hon arbetat som Förbundsutvecklare och Generalsekreterare hos Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundet.

Alice har målmedvetet, strukturerat och med mycket energi genomfört sitt arbete med bravur. Hennes avslut innebär en stor förlust både för mig som kollega och för oss som förbund. Alice har alltid varit redo att ställa upp och bidra med sin kunskap och erfarenhet för att lösa problem och driva olika projekt framåt.

Hennes förmåga att samarbeta med andra, oavsett om det var med mig, vår styrelse, våra kommitteer eller föreningar och enskilda medlemmar resulterade i att hon blev en respekterad och mycket omtyckt medlem av vårt team. Alice har en förnämlig förmåga att lyssna på, samt förstå andra människors perspektiv och har alltid varit beredd att erbjuda stöd och råd när det behövts.

Det är självklart svårt att säga adjö till en kollega som haft en så god inverkan på hela vår organisation som Alice haft. Jag är dock fullständigt övertygad om att hon kommer att fortsätta briljera i allt hon tar sig för även om hon naturligtvis kommer att vara saknad inom vårt förbund.

Avslutningsvis, tack Alice ditt hårda arbete, din vänlighet och ditt dedikerade engagemang. Du kommer alltid vara en del av SVWF och vi/jag ser fram emot att höra om dina framgångar i framtiden. Stort Lycka Till!

Micke
Michael Kjellander
SVWF Sportchef

Vi vill i samband med detta informera er om att vi nu tar in en vikarierande generalsekreterare för Alice Andersson. Fram över kommer Sakina Wretfors att ta rollen som GS. Hon befinner sig i Kalmar där nu vårt nuvarande huvudkontor kommer att ligga. Sakina har sen tidigare suttit med i Wakeboardkommittenten då hon även åker wakeboard på fritiden. Hennes huvud sporter är kitesurfing och gymnastik, hon är bland annat utbildad till kommunikatör.