Wakeboardkommittén bjuder in till en konferens i Jönköping

Hej! 

Det är med stor glädje som Wakekommittén och Svenska Vattenskid & Wakeboardförbundet nu inbjuder er till ännu en efterlängtad konferens för våra fantastiska wakeboardföreningar runt om i Sverige. 

Vi har länge velat göra detta möjligt och lyckades för första gången arrangera konferensen förra året. Nu är det äntligen dags för vår andra wakeboardkonferens, och vi ser fram emot att välkomna er alla igen. 

Vår målsättning är tydlig – vi vill samla minst två representanter från varje wakeboardförening. 
Syftet är att ge er en insikt i hur Wakekommittén och förbundet arbetar och samtidigt lyssna på era utmaningar och behov runt om i landet. Tillsammans vill vi se till att vår sport växer och att våra föreningar mår bra. 

Under konferensen får ni möjlighet att dela era erfarenheter med oss och andra föreningar. Samt att ni även kan ta med er era frågor inför nästa års verksamhetsarbete och vara med och forma vår framtida väg. 

Vi söker även passionerade eldsjälar som är intresserade att utföra uppdrag tillsammans med Wakekommittén – allt från ansvar av läger till att bidra på SWVF-evenemang. 

Om ni har något särskilt ni vill lyfta fram i positivt syfte, tveka inte att höra av er till oss snarast eftersom vi vill ha möjlighet att avsätta tid för intressanta inslag i programmet. 

Det kommer också finnas gott om tid för öppna diskussioner och möjlighet att utbyta erfarenheter. 

I konferenspaketet ingår boende i dubbelrum, konferensavgifter, lunch både lördag och söndag, en gemensam middag på lördagskvällen och frukost på söndag.  Det finns möjlighet att boka enkelrum för en extra kostnad på 750 kr. I första hand erbjuder vi detta för två personer från varje förening. I mån av plats kan en tredje person delta mot en kostnad på 2068 kr.

Konferensen äger rum på Hotell John Bauer i Jönköping och startar lördag den 7 oktober kl. 12:00, med avslutning och gemensam lunch på söndag den 8 oktober. 

Notera att det är gångavstånd från centralstationen i Jönköping, och om ni vill boka garageplats, kostar det 225 kr (vänligen ange detta vid bokningen) annars finns det ett antal parkeringsgarage i närheten. 

Sista anmälan är den 20 september

Vi ser fram emot att träffa er och skapa en givande och inspirerande helg tillsammans.  
Tills dess önskar vi er alla det bästa. 
Med vänliga hälsningar, 
Wakekommittén 

Anmälan: Wake-konferens Jönköping (office.com)