Stiftelsen Cecilia Gruvbergs Minnesfond delar ut stipendium 2023!

Stiftelsen Cecilia Gruvbergs Minnesfond delar ut stipendium 2023!

Stiftelsen Cecilia Gruvbergs Minnesfond instiftades 2022 på initiativ av klubbkompisarna i Trekantens Vattenskidklubb tillsammans med SVWF, Cecilias familj samt nära vänner. Bilden: Tuva-Lisa Ronnerfors, Cecilia Gruvbergs Minnesfond Stipendiat 2022.

Stiftelsen har till ändamål att på olika sätta bidra till och främja svensk vattenskidåkning genom att årligen utge stipendier till svenska vattenskidåkare som uppnått framstående resultat vid tävling och/eller träning.

De som erhåller stipendiet ska aktivt träna och tävla samt vara medlemmar i förening ansluten till Svenska Vattenskid- och Wakeboardförbundet (SVWF). Stiftelsens styrelse beslutar och tilldelar medel från stiftelsen till personer som antingen (i) själv ha ansökt om eller (ii) av annan blivit nominerad. Läs mer om stiftelsen HÄR.

Ansökningsförfarande 2023.

Stiftelsen Cecilia Gruvbergs Minnesfond öppnar nu upp för ansökningar och nomineringar till ett stipendium på 10,000 kronor till en svensk vattenskidåkare som ”uppnått framstående resultat vid tävling och/eller träning och som i Cecilias anda visat prov på positiv inställning, gott kamratskap, stor glädje för vattenskidsporten, stark målmedvetenhet och hög ambitionsnivå.” 

Nomineringar och ansökningar kan skickas till StiftelsenCCmemorial@gmail.com fram till och med måndagen den 31 juli 2023. Nomineringen eller ansökan ska gärna beskriva kandidatens bakgrund, prestationer och en motivering till varför hen förtjänar årets stipendium, samt på vilket sätt stipendiet skulle förbättra mottagarens förutsättningar. Priset kommer att annonseras och delas ut i Karlstad i samband med Sola Cup den 4–6 augusti. 

Micke
Michael Kjellander
SVWF Sportchef