Nominera kandidater till Årets Eldsjäl och Årets Tränare!

Nominera kandidater till Årets Eldsjäl och Årets Tränare!

Fram t.o.m. 2021-12-31 pågår nomineringen av kandidater till SVWFs två prestigefyllda utmärkelser, Årets Eldsjäl och Årets Tränare.

Samtliga medlemmar, medlemsföreningar samt specialdistriktsförbund har nu och under en knapp månad framåt fortsatt möjlighet att nominera kvalificerade kandidater till utmärkelserna Årets Eldsjäl 2021 och Årets Tränare 2021.

Hur vet man då vem som bör nomineras?

Förbundsstyrelsen anser att Årets Tränare är:

”en medlem som på ett strukturerat, motiverat och professionellt vis arbetat som tränare i den egna föreningen under en längre period.” (Citat från nomineringsblanketten)

Förbundsstyrelsen anser vidare att Årets Eldsjäl är:

”en medlem som under lång tid arbetat ideellt inom föreningen och hela tiden gör det där lilla extra för föreningens överlevnad, välmående, utveckling och framgång. En eldsjäl finns troget på samma plats eller överallt inom föreningen. En eldsjäl är unik, positiv, motiverande och lyfter samtliga av föreningens medlemmar och/eller är den nyckelperson som drar det tunga lasset med referens till underhåll och utveckling av föreningens anläggning.” (Citat från nomineringsblanketten)

Ni finner mer information inklusive de fastställda kriterierna och annan viktig information direkt på blanketten som skall användas till nomineringarna.

Blankett Årets Eldsjäl
Blankett Årets Tränare

Micke

Michael Kjellander
SVWF Sportchef