Dags att nominera Årets Eldsjäl och Årets Tränare! 

Dags att nominera Årets Eldsjäl och Årets Tränare! 

Fram t.o.m. 2023-12-31 pågår nomineringen av kandidater till Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundets två prestigefyllda utmärkelser, Årets Eldsjäl och Årets Tränare. Samtliga medlemmar, medlemsföreningar och specialdistriktsförbund har möjlighet att nominera kvalificerade kandidater.  

Förbundsstyrelsen anser att Årets Tränare är: 

”En medlem som på ett strukturerat, motiverat och professionellt vis arbetat som tränare i den egna föreningen under en längre period.” (Citat från nomineringsblanketten) 

Förbundsstyrelsen anser vidare att Årets Eldsjäl är: 

”En medlem som under lång tid arbetat ideellt inom föreningen och hela tiden gör det där lilla extra för föreningens överlevnad, välmående, utveckling och framgång. En eldsjäl finns troget på samma plats eller överallt inom föreningen. En eldsjäl är unik, positiv, motiverande och lyfter samtliga av föreningens medlemmar och/eller är den nyckelperson som drar det tunga lasset med referens till underhåll och utveckling av föreningens anläggning.” (Citat från nomineringsblanketten) 

Genom att klicka HÄR finner du mer information inklusive de fastställda kriterierna och annan viktig information direkt på blanketterna som skall användas för att göra nomineringarna.

SVWF motser alla nomineringar elektroniskt och som bifogad bilaga via e-post och då till följande adress: kansliet@svwf.se

Micke 
Michael Kjellander 
SVWF Sportchef