Wakekonferensen 2023

Wakekonferensen 2023

Helgen den 7-8 oktober samlades 24 representanter från 11 föreningar, landslag samt wakekommittén i Jönköping för att diskutera året som gått men även framtiden för wakeboard. Det är andra året i rad som konferensen blir av och ett steg i rätt riktning för att bättra på kommunikationen mellan förbund, kommitté och föreningarna.

Under lördagen intog vi Hotell John Bauer i Jönköping och ägnade timmar åt att diskutera och behandla året som gått. Vi drog lärdomar om hur vi påverkas vid bristande kommunikation och hur vi kan försöka råda bot på problemen. Vi pratade även om framtiden för tävlingar och om hur fokus kanske ska flyttas från tävlandet till hänget samt gemenskapen vi känner på plats.

WakeQue höll en presentation om sitt helhetskoncept kring användarregistrering/hantering samt deras bokningssystem med fokus på 2.0 system. Har man tappat bort länken men vill ta ett möte med dem kan man boka upp det här: https://calendly.com/tobiasuhd-wakeque/svwf-wakeque-introductory-meeting?month=2023-11

Under kvällen hade Jönköpingsklubbens Ulf ordnat med mat och aktivitet på Tegel i gamla tändsticksfabriken. Shuffleboard avlöste burgare och kvällen blev oerhört lyckad.
På söndagen sammanfattade vi lördagens arbete och samanställde en ToDo-lista med både namn och deadlines.
En mycket lyckad helg med mycket bra arbete och nätverkande.
Som anordnare av konferensen vill vi i Wakekommittén passa på att tacka alla deltagare för ett genuint engagerat deltagande.