2021 SM i Wakeboard Båt!

2021 SM i Wakeboard Båt!

Lördagen den 28 augusti anordnade Tranås Vattensport Club Wakeboard SM bakom båt på sjön Stora Rängen i Brokind, geografiskt belägen ca två mil söder om Linköping. Bilden: Herrarnas prisutdelning, 1a Nordenhed, 2a Agerstig och 3a Hermansson.

Även om detta mästerskap avhölls vid en så kallad icke permanent föreningsanläggning blev det ett lyckat mästerskap trots regn och en gråmulen himmel. Att det blev en blöt dag för både atleter, funktionärer och åskådare märktes dock inte på vare sig engagemang, humör eller tävlingsinsatser. Trots det blåsiga vädret var själva tävlingsområdet skyddat från både vind och vågor och förhållandena var riktigt bra för samtliga deltagare.

Årets mästerskap arrangerades i två klasser, Open Ladies och Open Men. Stort Grattis till samtliga SM-medaljörer och speciellt till våra två nya Svenska Mästare:

Open Ladies: Matilda Söderberg, Tranås Vattensport Club

Open Men: Jakob Nordenhed, Linköpings Vattenskidklubb

Samtliga SM-resultat finns att tillgå via EMS och genom att enkelt klicka HÄR.

Avslutningsvis vill jag på vägnarna av SVWF tacka arrangörsföreningen, Tranås Vattensport Club i samarbete Froggy Vattensport för ett väl genomfört Svenskt Mästerskap.

Likaså ett stort tack till hela arrangörsstaben, båtförare och övriga funktionärer med överdomare Magnus Dahlström i spetsen tillsammans med domarna Martin Gustavsson och Nicolai Perdrup. Stort tack även till Rickard Wänqvist, Kristin Samuelsson, Stefan Samuelsson och Sven-Olof Söderberg för ett mycket väl uträttat arbete i förbindelse med detta mästerskap och till Martin Agerstig för många fina SM-bilder som finns att tillgå HÄR.

Micke
Michael Kjellander
Sportchef SVWF