Wakeboardlandslaget till JEM i wakeboard bakom kabel i Ungern är uttaget!

Wakeboardlandslaget till JEM i wakeboard bakom kabel i Ungern är uttaget!

Det svenska juniorlandslag som kommer att representera SVWF och Sverige vid 2023 IWWF E&A Cable Wakeboard YOUTH & SENIOR Championships i Ungern är nu uttaget och består av fem av våra absolut främsta wakeboardatleter.

Detta EM arrangeras i den lilla orten Gyor som ligger ungefär halvvägs mellan de stora städerna Budapest och Wien i Österrike. Mästerskapet startar om ungefär två veckor och går officiellt av stapeln mellan den 28 augusti och 3 september där den sista dagen är en så kallad reservdag. Det svenska laget reser ner till Ungern den 26 augusti för att väl på plats kunna åka in sig på den officiella tävlingsbanan innan det blir så kallat skarpt läge.

Det svenska laget består av följande riders:

  • Sonja Sjöström tävlar i U-18 Ladies
  • Inez Rosander tävlar i U-18 Ladies
  • Alfons Eliasson tävlar i U-18 Men
  • Sebastian Framdahl tävlar i U-18 Men
  • Albin Bergenek tävlar i U-18 Men

På plats i Ungern kommer våra förbundskaptener, Nicolai Perdrup och Magnus Dahlström stf., att på alla möjliga vis bistå, peppa och hjälpa våra atleter att leverera toppresultat.

Detta Europamästerskap kommer även att sändas live via webcast och just nu är det hela 164 anmälda deltagare. Läs mer och få tillgång till all tillgänglig information så som bland annat bulletiner, startlistor, domarpanel, hålltider osv HÄR.

Undertecknad, SVWF styrelse och SVWF wakeboardkommittee önskar samtliga landslagsatleter och våra två kaptener, Nicolai och Magnus, Stort Lycka Till i Gyor, Ungern!

Micke
Michael Kjellander
SVWF Sportchef