Tre toppåkare i vattenskidor uttagna till Open EM i Italien!

Tre toppåkare i vattenskidor uttagna till Open EM i Italien!
Om cirka 6 veckor, 2022-09-08, inleds 2022 IWWF E&A Open Water Ski Championships i Recetto, Italien där SVWF och Sverige kommer att representeras av tre av våra absolut främsta toppåkare!

Årets Europamästerskap arrangeras av Italiens Vattenskidförbund på en av världens bästa vattenskidanläggningar som är belägen just utanför Milano i den lilla orten Recetto. Det är för övrigt även på denna arena, som utgörs av inte mindre än tre specialkonstruerade vattenskidsjöar, där Daniel Efverström vann EM-guld i hopp för ett decennium sedan.

Den svenska truppen till detta mästerskap består av följande atleter.

Jakob Bogne – Startar i slalom

Felix Blomqvist – Startar i både slalom och hopp

Sandra Gustafsson – Startar i slalom

Vårt svenska landslag kommer även ha möjlighet att bekanta sig och träna på arenan dagarna innan mästerskapsstart. Detta under den officiella träningen som pågår under två dagar, 6 – 7 september.

Ovan trupp kommer att ledas av vår högt meriterade förbundskapten Johan Thyr.

Läs mer om detta EM och få tillgång till bulletiner med mera genom att besöka IWWF Event Management System eller genom att enkelt klicka HÄR.

Jag tillsammans med min kollega Alice Andersson och SVWF styrelse önskar samtliga atleter och förbundskapten Johan Thyr Stort Lycka Till i Italien!

Micke
Michael Kjellander
Sportchef SVWF

Skribent: Michael Kjellander
E-post: Adressen Gömd