Toppresultat och två svenska rekord i Nyköping!

Toppresultat och två svenska rekord i Nyköping!

Två nya svenska slalomrekord har under den gångna helgen presteras av Krister Jönsson t.v. och Jan B. Jönsson t.h. under den otroligt populära slalomtävlingen i Nyköping, Gästabudstrofén.

Med inte bara ett utan två identiska resultat av 4,00/55/11,25, både i det första och tredje tävlings åket, putsade Krister Jönsson från Bromölla det svenska rekordet i klassen herrar 55+ med en halv boj! Stort Grattis ”Krilla”! Även VSK Svallvågens landslags åkare, Jan B. Jönsson, åkte på topp och fick med sig ett nytt svenskt rekord i klassen herrar 70+ med ett resultat av 4,00/52/14,25. Stort Grattis även till Janne!

Flera toppresultat och mängder av personliga rekord presterades på Tunsätterssjön i Nyköping. Bland alla toppresultat bör omnämnas att Natasha Anderberg tangerade sitt eget svenska slalomrekord i klassen damer 45+ och att VSK Svanens duktige Tim Törnquist tog hem segern i klassen Open Men genom stark åkning i samtliga omgångar och med toppresultatet 1,00/58/10,25 i sista omgången.

Jag tillsammans med min kollega Alice Andersson och styrelsen i SVWF gratulerar återigen både Krister och Jan till de nya rekorden. Stort Tack till både Nyköpings Vattenskidklubb inklusive hela arrangörsstaben och domarpanelen med överdomare Jan Bogne i spetsen för en väl genomförd tävling.

Se alla resultat från denna tävling HÄR

Micke
Michael Kjellander
SVWF Sportchef

Skribent: Michael Kjellander
E-post: Adressen Gömd