Sitter din förening på årets eldsjäl?

Nomineringsperioden för SVWFs två prestigefyllda utmärkelser, Årets Eldsjäl och Årets Tränare är öppen fram till och med den 28 februari 2023.

Vem kan nominera?

Medlemsföreningar samt specialidrottsdistriktsförbund anslutna till Svenska Vattenskid-och Wakeboardförbundet kan nominera eldsjälar och tränare.

Vem bör bli nominerad?

Kriterier Årets Tränare:

En medlem som på ett strukturerat, motiverat och professionellt vis arbetat som tränare i den egna föreningen under en längre period.” (Citat från nomineringsblanketten)

Kriterier Årets Eldsjäl:

En medlem som under lång tid arbetat ideellt inom föreningen och hela tiden gör det där lilla extra för föreningens överlevnad, välmående, utveckling och framgång. En eldsjäl finns troget på samma plats eller överallt inom föreningen. En eldsjäl är unik, positiv, motiverande och lyfter samtliga av föreningens medlemmar och/eller är den nyckelperson som drar det tunga lasset med referens till underhåll och utveckling av föreningens anläggning.” (Citat från nomineringsblanketten)

Mer information inklusive de fastställda kriterierna och annan viktig information finns att tillgå direkt på blanketten som skall användas till nomineringen.

Hur nominerar man?

Fyll i

Ifylld blankett skickas som bifogad bilaga via email till kansliet@svwf.se