Nominera kandidater till Årets Eldsjäl och Årets Tränare!

Nominera kandidater till Årets Eldsjäl och Årets Tränare!

Fram t.o.m. 2022-12-31 pågår nomineringen av kandidater till SVWFs två prestigefyllda utmärkelser, Årets Eldsjäl och Årets Tränare.

Samtliga medlemmar, medlemsföreningar och specialdistriktsförbund har nu och fram till årsskiftet möjlighet att nominera kvalificerade kandidater till utmärkelserna Årets Eldsjäl 2022 och Årets Tränare 2022.

Hur vet man då vem som bör nomineras?

SVWF anser att Årets Tränare är:

En medlem som på ett strukturerat, motiverat och professionellt vis arbetat som tränare i den egna föreningen under en längre period.” (Citat från nomineringsblanketten)

SVWF anser vidare att Årets Eldsjäl är:

En medlem som under lång tid arbetat ideellt inom föreningen och hela tiden gör det där lilla extra för föreningens överlevnad, välmående, utveckling och framgång. En eldsjäl finns troget på samma plats eller överallt inom föreningen. En eldsjäl är unik, positiv, motiverande och lyfter samtliga av föreningens medlemmar och/eller är den nyckelperson som drar det tunga lasset med referens till underhåll och utveckling av föreningens anläggning.” (Citat från nomineringsblanketten)

Mer information inklusive de fastställda kriterierna och annan viktig information finns att tillgå direkt på blanketten som skall användas till nomineringen.

  • Blankett Årets Eldsjäl – HÄR
  • Blankett Årets Tränare – HÄR

Ifylld blankett skickas som bifogad bilaga via email till kansliet@svwf.se

Micke
Michael Kjellander
SVWF Sportchef

Skribent: Michael Kjellander
E-post: Adressen Gömd