Nya svenska slalomrekord i Karlstad av Ronnerfors och Gunnarsson!

Nya svenska slalomrekord i Karlstad av Ronnerfors och Gunnarsson!

Under den gångna helgen och vid den nyss avslutade tävlingen Sola Cup i Karlstad utraderade landslagsåkaren Bosse Gunnarsson (bilden) det svenska slalomrekordet i klassen herrar 70+ med ett fenomenalt resultat av 1,50/52/12,00. Detta är en putsning av Janne Jönssons gamla rekord med hela 9,5 bojar! Detta lovar självfallet så otroligt gott inför bland annat 35+ EM i Frankrike senare denna säsong. Stort Grattis Bosse!

Tuva-Lisa Ronnerfors, Älvkarleby VSK, (bilden härunder) fortsätter att leverera toppresultat och helgens urstarka slalomresultat av 4,00/55/12,00 var en förbättring med 2 bojar av det tidigare rekordet i U-17 klassen som hon för övrigt själv hade tillsammans med Jennifer Täfvander. Även detta är extremt lovande inför Tuva-Lisas nästa stora mästerskap som är JEM i Spanien och som startar redan nu på onsdag. Stort Grattis Tuvis!

Såsom brukligt när Karlstads Vattenskidklubb arrangerar tävlingar på den omtyckta anläggningen på Örsholmstjärn levererade deltagarna även denna gång ett pärlband av fantastiska resultat och nya personbästa noteringar. Det är en omöjlighet att här specifikt omnämna dem alla men klart är att vattenskid-Sverige trivs extremt bra i Karlstad.

Se alla resultat från Sola Cup HÄR.

Undertecknad, SVWF styrelse och SVWF VSK kommittee tackar hela arrangörs- och funktionärsstaben i Karlstads Vattenskidklubb samt hela domarpanelen dirigerad av överdomare Frida Broström för ännu en mycket vällyckad tävling i Karlstad. Stort Grattis igen till både Bosse och Tuva-Lisa och till era nya svenska rekord.

Micke
Michael Kjellander
SVWF Sportchef

Tuva-Lisa Ronnerfors – Nytt svenskt rekord i U-17 klassen!