Förstärkt försäkringsskydd i tävlingslicensen

Förstärkt försäkringsskydd i tävlingslicensen

Förbundets nya försäkringsavtal med Folksam trädde i kraft igår och inkluderar både nya licenser samt de licenser som redan är tecknade för säsongen 2023, d.v.s. licenser utfärdade för försäkringsperioden 1 april, 2023 – 31 mars, 2024.

Inbakat i det nya avtalet är Folksams tjänst Råd och Vård för Idrottsskador. Hit ringer du för att prata med en fysioterapeut om hur du förebygger, behandlar och anmäler idrottsskador. Fysioterapeuten gör en första bedömning på telefon och vid behov kan du i vissa fall ha rätt till vidare bedömning och bokad tid till en fysioterapeut eller läkare. I försäkringen ingår två besök till fysioterapeut och ett besök till läkare.

Genom att klicka HÄR kommer du till vår egen försäkringssida hos Folksam där du finner allt om försäkringsskyddet som är inkluderat i Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundets tävlingslicens.

Oavsett om du planerar att tävla eller inte så rekommenderar SVWF alla aktiva medlemmar att lösa vår licens som numera har ett riktigt attraktivt innehåll. Din förening tecknar enkelt detta för dig i IdrottOnline.

Micke
Michael Kjellander
SVWF Sportchef