Föreläsningsserie om klubbens anläggning

Föreläsningsserie om klubbens anläggning

Bygga och utveckla på klubben – Öppen digital föreläsningsserie för klubbar inom vattenskidor/wakeboard, segling och kanot. Inspiration, tips och goda exempel blandat med möjlighet att ställa egna frågor och möta andra klubbar med samma intresse.

Anmälan (länk)

Serien har redan dragit i gång med första tillfället igår med många inspirerade deltagare. Nästa vecka kör vi igen tisdag kväll med särskilt fokus på hur klubben kan samverka med andra organisationer och hitta bra lösningar för multifunktion och delning av lokaler och utrustning. Missa inte att anmäla dig för att få länken till den digitala föreläsningen!

Inspiration och bra tips för klubben om hur ni kan bygga nytt, renovera och utveckla klubbens anläggning.

Vår expert från anläggningsprojektet Arena Vattnet visar exempel på klubbprojekt och anläggningar inom vattenidrotter, och delar med sig av tips på smått och stort som klubben kan komma i gång med.

Tre tillfällen med tre olika teman. Föreläsning och chans att ställa era egna frågor. Alla klubbar som deltar på någon av träffarna får chansen att vara med i ett anläggningsnätverk och ta del av extra stöd till egna projekt under hösten 2024.

Måndag 6 maj kl.19.30-20:30 – Inspirationsföreläsning (upptäck möjligheterna med att bygga nytt och utveckla klubbens anläggning)

Tisdag 14 maj kl. 19:30-20:30 – Samverkan och multifunktion (Så kan samverkan se ut i praktiken – bra exempel och lösningar som förenklar)

Måndag 27 maj kl.19:30-20:30 – Finansiering (Tips och goda exempel för att söka projektbidrag och sponsorer)

Anmäl dig till respektive föreläsning via denna länk, eller maila anette@ssf.se

Möteslänk och mer info skickas ut några dagar före varje föreläsning till er som anmält er.

________

Föreläsningsserien är en del av vårt arbete för framtidens anläggningar och projektet Arena Vattnet, som Svenska Vattenskid- & wakeboardförbundet driver tillsammans med andra förbund för vattenidrotter. 

Vi vill hjälpa klubbar att kunna bygga och utveckla sina anläggningar och klubbmiljöer för att bli starkare och få mer hållbara verksamheter. Fråga gärna oss som jobbar på kansliet om fler tips och hjälp med att komma igång med klubbens projekt.

Länk till projektet Arena Vattnet (www.arenavattnet.se) 

Länk till mer info om att söka bidrag för anläggningsprojekt