Elliot Westlund visar storform i Italien och vinner 3 guld vid Trofeo Kappa i Recetto!

Elliot Westlund visar storform i Italien och vinner 3 guld vid Trofeo Kappa i Recetto!

Landslagsåkaren Elliot Westlunds fantastiska säsong fortsätter och under den gångna helgen krossade han allt motstånd i U-17 klassen vid den internationella stortävlingen Trofeo Kappa i Recetto, Italien.

Elliot Westlund tog för någon vecka sedan det svåra beslutet att tyvärr avstå UJSM till förmån för deltagande på den internationella stortävlingen Trofeo Kappa i Recetto, Italien. Ett beslut taget med bifall av undertecknad.

Med facit i hand och med segrar i både slalom, hopp och kombinerat samt ett brons i trick visade ånyo Elliot att han tillhör Europas främsta kombinationsåkare i U-17 klassen. Med snudd på ännu ett nytt svenskt rekord i hopp och med ett längsta hopp av hela 55,1 tillsammans med ett slalomresultat av 0,5/58/11,25 och ett stabilt trickresultat av 4,700 poäng kan helgen inte beskrivas på ett annat vis än mycket vällyckad. Detta lovar också extremt gott inför ett av Elliots absolut viktigaste mästerskap denna säsong, 2023 IWWF E&A Youth (U-14 & U-17) Championships (JEM) som går av stapeln i Spanien och som inleds om bara lite drygt 2 veckor.

Se alla resultat från Trofeo Kappa HÄR.

Jag, SVWF VSK kommittee och SVWF styrelse gratulerar Elliot till de finfina resultaten och de vunna medaljerna.

Micke
Michael Kjellander
SVWF Sportchef