Wakeboardlandslaget på nytt träningsläger i Linköping!

Wakeboardlandslaget på nytt träningsläger i Linköping!

Just nu befinner sig vårt wakeboardlandslag (båt) ännu en gång i Vårdnäs strax söder om Linköping där lagmedlemmarna finslipar teknikdetaljer under två högintensiva dagar.

Gårdagens träning genomfördes i fantastiskt högsommarväder och ska man tro väderleksprognosen kommer det att bli nästan lika bra förhållanden idag. Det optimala upplägget med träning på sjön Rängen och med logi på Vårdnäs Stiftsgård Hotell och Konferens är ännu en gång ett vinnande koncept och landslaget trivs fantastiskt bra på detta ställe. Denna landslagssamling är, som så många gånger förr, initierad och organiserad av förbundskapten Sven-Olof Söderberg med assistans av undertecknad.

Under gårdagens förmiddagspass var undertecknad med och fick på första parkett följa med då tränare och coach Johan Wikström arbetade individuellt med varje åkare. Otroligt inspirerande att se hur Johans expertråd, tekniktips och positiva energi ännu en gång succesivt höjde nivån ytterligare på åkningen för samtliga.

Förutom förbundskapten Söderberg, tränare/coach Wikström samt undertecknad är följande landslagsmedlemmar på plats i Vårdnäs: Adam Linders, Matilda Söderberg, Jacob Nordenhed, Martin Agerstig, Harald Hermansson och Linus Samuelsson.

Stort tack till Froggy Vattensport för medverkan under detta läger och Stort extra tack till förbundskapten Söderberg för allt arbete med både organisering och fysisk markservice på plats.

Samtliga bilder tagna av undertecknad igår.

Micke
Michael Kjellander
Sportchef SVWF

Skribent: Michael Kjellander
E-post: Adressen Gömd