På gång i SVWF under 2021!

På gång i SVWF under 2021!

Under förbundsmötet förra månaden beslutades bland annat budgeten för 2021 och med det antogs också många spännande projekt och utvecklingsmöjligheter.

Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundets syfte är att vara en samordnande organisation för våra medlemsföreningar och ge stöttning till dem att bedriva idrottslig verksamhet. De projekt som drivs inom förbundet har därför som främsta syfte att utveckla vår idrott på både bredd- och elitnivå, för män och kvinnor, äldre och yngre.

SVWF har utöver alla projekt och program ett grundläggande uppdrag under hela verksamhetsåret. Uppdraget inrymmer allt från att stötta till att granska föreningar, från att följa ramverk till att utvecklas, från att driva verksamhet enligt strategi 2025 till att medverka i idrottsrörelsen. SVWF har även i uppdrag att följa och utvecklas enligt de ramverk som vårt internationella förbund anger.

På nedan länk (och på denna websida under fliken Förbund/På gång i förbundet) finns mer information om de projekt som antagits enligt budget av förbundsmötet och SVWFs löpande uppdrag som idrottsförbund.

Läs mer HÄR.

Micke
Michael Kjellander
SVWF Sportchef