Fletcher Holm redo för U-21 VM i Vattenskidor i Mexico

Fletcher Holm redo för U-21 VM i Vattenskidor i Mexico

SVWF och Sverige kommer att vara representerade av Fletcher Holm (bilden) vid U-21 VM på Boca Laguna i Chapala, Mexico som inleds med utslagsåken imorgon, 2023-06-14.

Fletcher Holm innehar dubbelt medborgarskap, USA och Sverige och har nyligen samt mycket glädjande valt att från och med säsongen 2023 tävla under svensk flagg. I och med detta har han således (och i likhet med det val andra svensk-amerikaner gjort) valt att representera Sverige vid de internationella mästerskap han är kvalificerad och uttagen till.

Fletcher kommer att starta i samtliga tre grenar vid sitt första internationella mästerskap som representant för vårt land och förbund.

Läs mer om U-21 VM och få tillgång till djupare information om detta mästerskap i EMS genom att klicka HÄR. Än mer information samt länk till webcast-sändningarna finns att tillgå på mästerskapets egen websida som du kommer till genom att klicka HÄR.

Jag, SVWF styrelse, SVWF VSK-Kommittee och mina kollegor Alice Andersson och Sakina Wretfors önskar Fletcher Stort Lycka Till på detta Världsmästerskap!

Micke
Michael Kjellander
Sportchef SVWF