Tack Mikael och välkommen Pär som ny Förbundskapten!

Tack Mikael och välkommen Pär som ny Förbundskapten!

Den internationella tävlingssäsongen står för dörren och efter lång och trogen tjänst har Mikael Aldman (t.v.) lämnat över förbundskaptenspositionen för U-14/U-17 landslaget till Pär Ronnerfors.

Efter tre fantastiska år tillsammans med parhästen Jimmie Westlund lämnar nu Mikael Aldman över stafettpinnen till Pär Ronnerfors. Under Mikaels ledning har våra landslag vunnit en ansenlig mängd mästerskapsmedaljer vid både SYC (Nordiska Mästerskapet) och JEM. Tillsammans med Jimmie har Mikael bland annat ansvarat för både planering och genomförande av träningsläger samt i tillägg till ledarskapet på diverse internationella mästerskap även haft ett stort administrativt ansvar för samtliga landslagsaktiviteter. Stor Tack Mikael för ditt enorma engagemang!

Rutinerade och extremt omtyckte Jimmie Westlund går sin fjärde landslagssäsong till mötes och vid sin sida har han nu Pär Ronnerfors som till vardags är tränare och ledare i Älvkarleby Vattenskidklubb. Pär bor i Norduppland med sina två barn där all fritid kretsar runt skidor, vatten på sommaren och snö på vintern. I tillägg till ledarskapet i ÄVSK axlar Pär även samma roll i den lokala alpinklubben. Om den nya prestigefyllda positionen säger Pär:
Jag har fått frågan om att tillsammans med Jimmie Westlund ta rollen som förbundskapten för U-14 & U-17 landslagen vilket jag gladeligen accepterat och ser mycket fram emot. Som ny förbundskapten hoppas jag kunna bidra med engagemang, ledarskap, energi, sunda värderingar och nya idéer. Jag ser fram emot att både arbeta med samt stötta Jimmie i arbetet med att ta fram ett konkurrenskraftigt landslag.

Staben av svenska förbundskaptener inför säsongen 2022 är per dags datum följande.
 
 
Jag tillsammans med mina kollegor och styrelsen i Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundet välkomnar ännu en gång Pär, tackar Mikael och önskar samtliga förbundskaptener Stort Lycka Till säsongen 2022!

Micke
Michael Kjellander
SVWF Sportchef