Återstartstöd finns att söka

Återstartstöd finns att söka

Nu kan din förening söka ytterligare återstartsmedel

Idrotten har fått extra medel tilldelat av staten för att underlätta återstarten efter pandemirestrektionerna. SVWF har fått i två omgångar tagit del av återstartsmedlen, varav vilka våra föreningar i våras kunde söka ekonomiskt stöd för att stimulera återväxten bland tävlande ungdomar. Centralt har SVWF gjort satsningar för att skapa mötesplatser för föreningar och SDF, såväl som för våra landslag.

En tredje omgång av återstartsmedel är påväg att rulla ut. Denna tredje omgång har en tydligare förankring i idrottens Strategi 2025, och ska gå till aktiviteter som sänker trösklar för deltagande i idrotten och leder till en stärkt mångfald i ledarskapet.

Föreningar kommer kunna söka medel för aktiviteter som sänker trösklar för deltagande i idrotten och leder till en stärkt mångfald i ledarskapet. Från SVWFs sida har vi tillit till att våra föreningar bäst vet själva hur de kan genomföra den typen av aktiviteter, samt vad föreningen har behov av.

SVWF ser som alltid positivt på samarbeten mellan föreningar och olika discipliner. Om flera föreningar samarbetar i ett projekt söker var förening stöd för sin del i projektet.

All information om SVWFs återstartsarbete och hur er förening söker medel hittar ni under Ekonomiskt Stöd och Återstartstöd

Skribent: Alice Andersson
E-post: Adressen Gömd