2021 SM 35+ vattenskidor i Ambjörnarp med tre nya svenska rekord!

2021 SM 35+ vattenskidor i Ambjörnarp med tre nya svenska rekord!

Såsom brukligt vid stora tävlingar på Ambjörnarps Vattenskidklubbs flotta arena blev det även denna gång presterat en rad av starka resultat inklusive inte mindre än tre nya svenska rekord* varav Natasha Anderberg (bilden) satte ett av dem!

I söndags 2021-08-08 befann sig stora delar av den svenska 35+ eliten djupt inne i de västgötska skogarna för att i SM-finalerna kriga om de åtråvärda mästerskapsmedaljerna. Ambjörnarps Vattenskidklubbs arena är av många betraktade som en av Sveriges främsta arenor där det magiska vattnet i Skogssjön lämpar sig extremt väl för vår idrott. Så även denna gång och inte mindre än tre nya svenska rekord* sattes under SM-helgen och då i klasserna damer 45+ och herrar 70+.

  • Natasha Anderberg, Nora Vattenskidklubb, damer 45+: Trick: 1,910p
  • Jan B. Jönsson, VSK Svallvågen, herrar 70+: Slalom: 3,50/52/14.25, Trick: 720p

Nya svenska mästare korades i fem olika ålderskategorier (35+, 45+, 55+, 65+ och 70+) och samtliga 2021 35+ SM resultat finns att tillgå HÄR.

Segrade i lagtävlingen gjorde rättvist arrangörsföreningen Ambjörnarps VSK före Karlstads VSK med Bollebygds VSK på bronsplats.

Avslutningsvis vill jag, mina kollegor och styrelsen gratulera samtliga medaljörer och tacka Ambjörnarps Vattenskidklubb för ett mycket bra genomfört mästerskap. Stort tack också till överdomare Kjell Hjalmarsson och hela domarpanelen för ett väl uträttat arbete.

*Svenska rekord vid detta mästerskap är, tills granskning och godkännande av TK vattenskidor, preliminära.

Micke
Michael Kjellander
Sportchef SVWF