SVWFs Idrottsstipendium

SVWFs Idrottsstipendium

Svenska Vattenskid- & Wakeboardförbundets Idrottsstipendium 2023 är ett stipendium som kan sökas av, samt tilldelas, framåtsträvande aktiva tävlingsåkare inom vårt förbunds fyra olika discipliner, Wakeboard, Vattenskidor, Barfota och Show Ski. Idrottsstipendiet är sökbart för alla från och med det år den sökande fyller 13 år och är på 5000 kronor

Caroline Djupsjö, ledamot i förbundsstyrelsen, om varför SVWF valt att införa stipendiet:

För att kunna stötta våra svenska tävlingsåkare är vi stolta att kunna erbjuda det här idrottsstipendiet. När jag själv var ungdom blev jag tilldelat ett liknande stöd, vilket resulterade i en av de mest intensiva och utvecklande träningsveckorna i min karriär som även visade sig vara avgörande för min tävlingssäsong. Vi tror att det finns möjligheter för våra åkare som vi i styrelsen inte är medvetna om och på det här viset hoppas vi uppmuntra åkarna att sikta högt och förverkliga sina visioner.

Stipendieansökningarna skickas som PDF-bilaga via e-post, daterat och signerat, till ordförande i kommittén för den den disciplin inom vilken du tävlar och önskar söka stipendium inom.

Ordförande Wakeboard: Sven-Olof Söderberg
Ordförande Vattenskidor: Jan Bogne

Ansökningar som gäller Show Ski skickas till SVWF kansli för hanterande av SVWF styrelse.